Polityka prywatności

Niniejsza polityka prywatności określa, w jaki sposób U-Touch LTD i U-Touch Poland Sp. z o.o. wykorzystuje i chroni wszelkie informacje, które podajesz U-Touch LTD i U-Touch Poland Sp. z o.o., korzystając z tej strony internetowej. Określenie „U-TOUCH Ltd” lub „U-TOUCH” lub „my” lub „nas” odnosi się do właściciela witryny internetowej, którego siedziba znajduje się w c/o Sable International 13th Floor, One Croydon, 12-16 Addiscombe Road, Croydon CR0 0XT, numer rejestracyjny naszej firmy to 4158345. Zarejestrowana w Anglii. Termin „Ty” odnosi się do użytkownika lub osoby przeglądającej naszą stronę internetową.

U-Touch LTD i U-Touch Poland Sp. z o.o. dokładają wszelkich starań, aby zapewnić ochronę Twojej prywatności. Jeśli poprosimy Cię o podanie pewnych informacji, dzięki którym będziesz mógł zostać zidentyfikowany podczas korzystania z tej strony, możesz być pewien, że będą one wykorzystywane wyłącznie zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności. U-TOUCH Ltd może zmienić tę politykę od czasu do czasu poprzez aktualizację tej strony. Powinieneś sprawdzać tę stronę od czasu do czasu, aby upewnić się, że jesteś zadowolony z jakichkolwiek zmian. Niniejsze zasady obowiązują od 1 maja 2014 roku.

Co gromadzimy.

Możemy gromadzić następujące informacje:

  • Imię i nazwisko oraz stanowisko
  • Dane kontaktowe, w tym adres e-mail
  • Informacje demograficzne, takie jak kod pocztowy, preferencje i zainteresowania
  • Inne informacje związane z ankietami dla klientów i/lub ofertami

Co robimy z zebranymi informacjami.

Potrzebujemy tych informacji, aby zrozumieć Twoje potrzeby i zapewnić Ci lepszą obsługę, a w szczególności z następujących powodów:

  • Wewnętrzne prowadzenie dokumentacji.
  • Możemy wykorzystywać te informacje do ulepszania naszych produktów i usług.
  • Na podany przez Ciebie adres e-mail możemy okresowo wysyłać promocyjne wiadomości e-mail dotyczące nowych produktów, ofert specjalnych lub innych informacji, które naszym zdaniem mogą Cię zainteresować.
  • Od czasu do czasu możemy również wykorzystywać informacje o użytkowniku do kontaktowania się z nim w celu badania rynku.
  • Możemy kontaktować się z użytkownikiem za pośrednictwem poczty elektronicznej, telefonu, faksu lub poczty.
  • Informacje te mogą zostać wykorzystane do dostosowania witryny internetowej do zainteresowań użytkownika.

Bezpieczeństwo.
Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo informacji o użytkowniku. Aby zapobiec nieuprawnionemu dostępowi lub ujawnieniu informacji, wprowadziliśmy odpowiednie procedury fizyczne, elektroniczne i zarządcze w celu ochrony i zabezpieczenia informacji gromadzonych przez nas online.

Jak używamy plików cookie.
Cookie to niewielki plik, który prosi o zgodę na umieszczenie go na dysku twardym komputera użytkownika. Po wyrażeniu zgody plik jest dodawany i pomaga analizować ruch w sieci lub informuje, kiedy użytkownik odwiedza daną witrynę. Dzięki plikom cookie aplikacje internetowe mogą reagować na użytkownika jako osobę indywidualną. Aplikacja internetowa może dostosować swoje działanie do potrzeb, upodobań i preferencji użytkownika poprzez gromadzenie i zapamiętywanie informacji o jego preferencjach.

Używamy plików cookie rejestru ruchu, aby określić, które strony są używane. Pomaga nam to analizować dane dotyczące ruchu na stronach internetowych i ulepszać naszą witrynę w celu dostosowania jej do potrzeb klientów. Informacje te wykorzystujemy wyłącznie do celów analizy statystycznej, a następnie usuwamy je z systemu.

Ogólnie rzecz biorąc, pliki cookie pomagają nam w tworzeniu lepszej witryny internetowej, ponieważ umożliwiają nam monitorowanie, które strony są przydatne dla użytkowników, a które nie. Plik cookie w żaden sposób nie daje nam dostępu do komputera użytkownika ani żadnych innych informacji o nim, poza tymi, które użytkownik zdecyduje się nam udostępnić. Użytkownik może zdecydować o akceptacji lub odrzuceniu plików cookie. Większość przeglądarek internetowych automatycznie akceptuje pliki cookie, ale zazwyczaj można zmienić ustawienia przeglądarki, aby je odrzucić. Może to jednak uniemożliwić pełne korzystanie z witryny.

Łącza do innych stron internetowych.
Nasza witryna może zawierać łącza umożliwiające łatwe odwiedzanie innych interesujących witryn. Jednak po skorzystaniu z tych linków w celu opuszczenia naszej witryny należy pamiętać, że nie mamy żadnej kontroli nad daną witryną. Dlatego też nie możemy odpowiadać za ochronę i prywatność jakichkolwiek informacji podawanych przez użytkownika podczas odwiedzania takich stron, a strony te nie podlegają niniejszemu oświadczeniu o ochronie prywatności. Należy zachować ostrożność i zapoznać się z oświadczeniem o ochronie prywatności obowiązującym na danej stronie internetowej.

Kontrola danych osobowych

Użytkownik może ograniczyć gromadzenie lub wykorzystywanie swoich danych osobowych w następujący sposób:

  • Za każdym razem, gdy użytkownik zostanie poproszony o wypełnienie formularza na stronie internetowej, należy poszukać pola, które można kliknąć, aby zaznaczyć, że użytkownik nie chce, aby informacje te były wykorzystywane przez kogokolwiek do celów marketingu bezpośredniego.
  • Jeśli wcześniej wyraziłeś zgodę na wykorzystywanie przez nas Twoich danych osobowych do celów marketingu bezpośredniego, możesz w każdej chwili zmienić zdanie pisząc na adres Customer Service – Privacy, U-TOUCH Ltd, Sable Accounting, U-TOUCH Ltd, Sable International 13th Floor, One Croydon, 12-16 Addiscombe Road, Croydon CR0 0XT lub wysyłając nam wiadomość e-mail na adres artwork@u-touch.eu.

Nie sprzedajemy, nie rozpowszechniamy ani nie dzierżawimy danych osobowych użytkownika stronom trzecim, chyba że mamy na to zgodę użytkownika lub jest to wymagane przez prawo. Możemy wykorzystywać dane osobowe użytkownika do wysyłania mu informacji promocyjnych o osobach trzecich, które naszym zdaniem mogą go zainteresować, jeśli użytkownik wyrazi takie życzenie.

Użytkownik może zażądać szczegółowych informacji o danych osobowych, które posiadamy na jego temat na mocy ustawy o ochronie danych osobowych z 1998 roku. W takim przypadku należy uiścić niewielką opłatę. Jeśli chcesz otrzymać kopię informacji przechowywanych na Twój temat, napisz do U-TOUCH Ltd, Sable International 13th Floor, One Croydon, 12-16 Addiscombe Road, Croydon CR0 0XT,

Jeśli uważasz, że jakiekolwiek informacje, które przechowujemy na Twój temat są nieprawidłowe lub niekompletne, napisz do nas lub wyślij e-mail na powyższy adres tak szybko, jak to możliwe. Niezwłocznie poprawimy wszelkie informacje, które okażą się nieprawidłowe.